V loncu zavrite javorjev sirup, sok granatnega jabolka in vodo. Dodajte pomarančno marmelado Bonne Maman in premešajte. Dodamo zvezdasti janež in zgostimo mešanico do konsistence sirupa. Pustit…
Da se džem dobro ohrani, je pomembno, da kozarce in pokrove temeljito očistite. Dajte pokrove in kozarce v lonec z vodo in jih pustite vreti 5 do 15 minut. Nato jih obrnjene navzdol posušite na …
Da se marmelada dobro obdrži, je pomembno, da kozarce in pokrove temeljito očistite. Dajte pokrove in kozarce v lonec z vodo in jih pustite vreti 5 do 15 minut. Nato jih obrnjene navzdol posušit…
Da se vaša marmelada dobro ohrani, je pomembno, da kozarce in pokrovčke temeljito očistite. Preprosto namočite pokrove in kozarce v ponev z vodo in pustite vreti 5 do 15 minut. Potem p…
Tortilje namažemo z lešnikovo kremo s kakavom in pečemo v pečici na 180°C približno 10 minut. Po pečenju potresemo s svežimi jagodami in oreščki. Tik pred serviran…
Sladkor zmešajte s cimetom in prelijte v globok krožnik. Tortilje na obeh straneh premažite z maslom in potresite s cimetovim sladkorjem. Tortilje položimo na pekač, ob…
V ponvi segrevajte sladkor, sol in osem čajnih žličk vode, dokler se sladkor ne raztopi. Tekočino zavremo, nato zmanjšamo ogenj. Ko nastane zlato rjava karamela, ponev odstavimo z ognja. Dodam…
Za sladoled zmešajte stepeno smetano, mascarpone ter lešnikovo kremo s kakavom, da nastane gosta gladka zmes. Sladoled in lešnikovo kremo s kakavom nadevajte v šest modelčkov za sladoled. Za…
Iz moke, masla, sladkorja v prahu, jajca, soli in vanilijevega sladkorja zgnetemo gladko testo, ki ga zavijemo v prozorno folijo in za 30 minut postavimo v hladilnik. Testo razvaljaj…
Da se vaša marmelada dobro ohrani, je pomembno, da kozarce in pokrovčke temeljito očistite. Preprosto namočite pokrove in kozarce v ponev z vodo in pustite vreti 5 do 15 minut. Potem p…