Bonne Maman

Iščete kaj zelo posebnega?

Recepti

Koktajl za noč čarovnic

V loncu zavrite javorjev sirup, sok granatnega jabolka in vodo. Dodajte pomarančno marmelado Bonne Maman in premešajte. Dodamo zvezdasti janež in zgostimo mešanico do konsistence sirupa. Pustit…

Malinov džem

Da se džem dobro ohrani, je pomembno, da kozarce in pokrove temeljito očistite. Dajte pokrove in kozarce v lonec z vodo in jih pustite vreti 5 do 15 minut. Nato jih obrnjene navzdol posušite na

Borovničev džem

Da se marmelada dobro obdrži, je pomembno, da kozarce in pokrove temeljito očistite. Dajte pokrove in kozarce v lonec z vodo in jih pustite vreti 5 do 15 minut. Nato jih obrnjene navzdol posušit…

Češnjev džem

Da se vaša marmelada dobro ohrani, je pomembno, da kozarce in pokrovčke temeljito očistite. Preprosto namočite pokrove in kozarce v ponev z vodo in pustite vreti 5 do 15 minut. Potem  p…

Sladka čokoladna pizza

Tortilje namažemo z lešnikovo kremo s kakavom in pečemo v pečici na 180°C približno 10 minut. Po pečenju potresemo s svežimi jagodami in oreščki. Tik pred serviran…

Sladki takosi

Sladkor zmešajte s cimetom in prelijte v globok krožnik. Tortilje na obeh straneh premažite z maslom in potresite s cimetovim sladkorjem. Tortilje položimo na pekač, ob…

Arašidov-karamelni kremni sladoled

V ponvi segrevajte sladkor, sol in osem čajnih žličk vode, dokler se sladkor ne raztopi. Tekočino zavremo, nato zmanjšamo ogenj. Ko nastane zlato rjava karamela, ponev odstavimo z ognja. Dodam…

Čokoladno lešnikov sladoled na palčki

Za sladoled  zmešajte stepeno smetano, mascarpone ter lešnikovo kremo s kakavom, da nastane gosta gladka zmes. Sladoled in lešnikovo kremo s kakavom nadevajte v šest modelčkov za sladoled. Za…

Crostata di marmellata

Iz moke, masla, sladkorja v prahu, jajca, soli in vanilijevega sladkorja zgnetemo gladko testo, ki ga zavijemo v prozorno folijo in za 30 minut postavimo v hladilnik. Testo razvaljaj…

DIY

Češnjev džem

Da se vaša marmelada dobro ohrani, je pomembno, da kozarce in pokrovčke temeljito očistite. Preprosto namočite pokrove in kozarce v ponev z vodo in pustite vreti 5 do 15 minut. Potem  p…