Bonne Maman

Iščete kaj zelo posebnega?

O nas

Najboljši okus kot iz babičine kuhinje

Gedeckter Frühstückstisch

Najboljši okus kot iz babičine kuhinje

Pokrajina okoli slikovite vasice Biars-sur-Cère v osrčju južne Francije je znana po posebnem bogastvu s sadjem. Eno družinsko podjetje že od nekdaj ve, kako to bogastvo sadja uporabiti za kreativne in sladke marmelade: Bonne Maman.
Pri Bonne Maman že od samega začetka pripravljajo vsako recepturo z največjo skrbnostjo: od izbora najboljših naravnih sestavin do njihove nežne in ljubeče obdelave.

Marmelade

Najkakovostnejši, popolnoma zreli sadeži in visokokakovostni trsni sladkor so predelani v okusne marmelade, in to brez kakršnih koli konzervansov. Tako kot takrat v babičini kuhinji! Na dobre stare čase spominja tudi brezčasno lepa embalaža: rdeče-belo kariran pokrov, tradicionalno fasetirano steklo in nalepke, ki zgledajo ročno napisane. Pri Bonne Maman zagotovijo z vsakim sladkim grižljajem za prijetne spomine in delček občutka varnosti.
A marmelade so šele začetek: z velikim navdušenjem so pri Bonne Maman z leti razvijali druge kreativne dobrote, ki jih nenehno izboljšujejo in izpopolnjujejo. Naj gre za zapeljivo kostanjevo kremo s ščepcem vanilije, fine majhne pite z limoninim, malinovim ali čokoladno-karamelnim nadevom ali klasične maslene magdalenice – Bonne Maman posladka preprosto vsak trenutek z veliko ljubezni.

Vanille Cookie

Zakaj so marmelade, piškoti in sladice Bonne Maman tako okusne?

 Je to zaradi sestavin?

 Je to zaradi sestavin?

 Je to zaradi sestavin?

Maslo, smetana, jajca in polnomastno mleko so najpogostejše sestavine v vaših najljubših piškotih in sladicah. V izdelkih Bonne Maman ne boste našli nobenega palmovega olja. Enako velja za barvila in konzervanse. Marmelade so narejene iz najlepših zrelih in ročno nabranih sadežev. Sestavine, ki jih uporabljamo pri Bonne Maman, zato veliko prispevajo h kakovosti izdelkov.

Ali je to zaradi receptov?

Ali je to zaradi receptov?

Ali je to zaradi receptov?

Recepti Bonne Maman, ki se prenašajo iz roda v rod, so rezultat strogega izbora, v katerih smo skozi leta ohranili le najboljše. Recepti temeljijo na starih francoskih tradicijah, vendar so se sčasoma dalje razvili in za mlade in stare tako odlično združujejo pristne kuharske veščine naših babic s trenutnimi prehranskimi trendi.

Ali ker so izdelki narejeni z veliko ljubezni?

Ali ker so izdelki narejeni z veliko ljubezni?

Ali ker so izdelki narejeni z veliko ljubezni?

Se še spomnite poletnih nedelj v kuhinji vaše babice? Fino sveže sadje, lonec na štedilniku in prijeten vonj brbotajoče marmelade – vse pod budnim očesom babice, ki vam izda strogo varovan družinski recept. In potem marmelada na mizi za zajtrk, preživljanje časa z družino ter predvsem vsa ljubezen in velikodušnost! Ker tudi to je Bonne Maman: veliko ljubezni do velikodušnih izdelkov.