Bonne Maman

Iščete kaj zelo posebnega?

DIY

Zimski svečnik

Za začetek narišite krog velikosti vaše sveče na zadnji strani pokrova. Pokrov položite na kos odpadnega lesa in s kladivom udarite po črti kroga, ki ste ga narisali, da prebodete pokrov. Nat…

Snežna krogla

Odprite svoj prvi kozarec Bonne Maman in postavite pokrov z zunanjo stranjo na delovno površino. Svojo božično drevo prilepite na notranjo stran pokrova s ​​kapljico vročega lepila.

Namizne kartice iz cvetov vrtnic

Za začetek dan ali dva sušite sveže vrtnice različnih barv obrnjenih na glavo. Dan pred pripravo z vrtnic odtrgajte 15 listov in jih dajte pod knjigo, da jih poravnate. Na dan X napolnit…

Recepti

Mumije s pomarančno marmelado

Vse sestavine za testo zgnetemo skupaj. Testo razvaljamo na rahlo pomokani delovni površini (približno 3 mm debelo). Izrežite 20 pravokotnikov cca 5 x 10 cm. Razporedite na…

Nebeška pozno poletna solata z breskovim prelivom, mozzarello in baziliko

Paradižnik narežemo na rezine, breskve narežemo na kolobarje in vse lepo razporedite na krožnik. Na sredino položite kroglico mozzarelle. Lešnike ali mandlje popražimo v ponvi, dokler…

Hrustljava borovničeva torta

Za testo stopite maslo in ga zmešajte z vsemi drugimi sestavinami v testo. Testo enakomerno (z rokami) pritisnite v tortni model in postavite v zamrzovalnik za približno 10 minut. …

Sladki flambiran tarte z breskvami in borovnicami

Pečico segrejte na 220 ° C. Vzamite ploščato testo iz hadilnika. Zmešajte skuto, mleko, sladkor in vaniljev sladkor. Položite testo na pekač s peki papirjem. Rob testa po želj…

Hitro pecivo z jabolki

Pečico segrejte na 180 ° C. Za drobtine, zmešamo maslo, moko in sladkor in dobro zgnetemo. Maso ohladimo. Sveže kvašeno listnatnato testo vzamemo iz hladilnika in ga odvijemo. Iz…

Sladki buhtlji

Pečico segrejte na 180 ° C. Testo vzamemo iz hladilnika in odvijemo. Testo razrežemo na 24 enakomernih kvadratov. S čajno žličko naložite nadeve izmenično na sredino. K…

Srce iz listnatega testa z marmelado in mandlji

Pečico segrejte na 190 ° C. Testo pripravite v skladu z navodili na zavojčku. Oba testa razvijemo s papirjem za peko. Namažemo z jagodnim džemom in potresemo z naribanimi mandlji…