Razporedite šopek zelenja in ga postavite v prazen Bonne Maman kozarec, ki je napolnjen z malo vode.
Zmešajte maslo sobne temperature in sladkor. Dodajte sol, nato jajce in na koncu…
Za dno: Zmehčano maslo zmešajte s sladkorjem, dokler ne dobite kremaste zmesi. Dodajte limonino lupinico in vanilijo. Nato postopoma vmeša…
Za nadev zmešajte skuto, stepeno smetano, sladkor, vanilijev sladkor in jajce, dokler zmes ni gladka, in jo postavite na stran.
Mafini V skledi zmešamo jajca s sladkorjem v prahu. Vmešamo moko, pecilni prašek, stopljeno maslo in mleko. Dodajte zmlete …
V skledo odtehtajte mleko, stopljeno maslo, jajca, sol, mineralno vodo in kakav ter zmešajte z ročnim mešalnikom.
V skledo odtehtajte maslo, jajca, mleko, mineralno vodo, jedilno barvo in sol ter zmešajte z ročnim mešalnikom. Vmešajte moko in me…
Za kvašeno testo rahlo segrevajte mleko, sladkor in kvas, dokler se kvas ne raztopi.
Datlje razkoščičimo. Nadevamo z namazom in prelijemo s stopljeno čokolado. Okrasimo z grobo narezanimi arašidi in počakamo da se čokolada strdi. Shranimo v dobro zatesnjene kozarčke,…
Pripravljen s praženimi in skrbno izbranimi koščki lešnikov, najboljšim kakavom in seveda brez palmovega olja, namaz Bonne Maman Crunchy osvaja srca mladih in starih.