Mafini V skledi zmešamo jajca s sladkorjem v prahu. Vmešamo moko, pecilni prašek, stopljeno maslo in mleko. Dodajte zmlete …
V skledo odtehtajte mleko, stopljeno maslo, jajca, sol, mineralno vodo in kakav ter zmešajte z ročnim mešalnikom.
V skledo odtehtajte maslo, jajca, mleko, mineralno vodo, jedilno barvo in sol ter zmešajte z ročnim mešalnikom. Vmešajte moko in me…
Za kvašeno testo rahlo segrevajte mleko, sladkor in kvas, dokler se kvas ne raztopi.
Datlje razkoščičimo. Nadevamo z namazom in prelijemo s stopljeno čokolado. Okrasimo z grobo narezanimi arašidi in počakamo da se čokolada strdi. Shranimo v dobro zatesnjene kozarčke,…
Za torto namestimo dva tortna modela (premera 20-22 cm) z maslom in pomokamo (odvečno moko dobro stresemo).
Moko, kakav v prahu, sladkor v prahu, vanilijev sladkor v prahu in sol zmiksamo v multipraktiku ali zmešamo z vilico. Dodamo narezano maslo in zmiksamo da se grobo vmeša. Dodamo rumenjake,…
Za kekse v veliki skledi z vilicami pretlačite banane. Dodamo arašidovo kremo, ovsene kosmiče in sol ter vse skupaj premešamo. Na pekač, obložen s peki papirjem, položimo 12-15 kupčkov zmes…
Jajca ločimo na beljake in rumenjake. Beljake skupaj s ščepcem soli stepemo v čvrst sneg. Rumenjakom dodamo sladkor in vanilijev sladkor. Penasto jih umešamo do svetlo rumene barve. Takrat pre…
Pripravljen s praženimi in skrbno izbranimi koščki lešnikov, najboljšim kakavom in seveda brez palmovega olja, namaz Bonne Maman Crunchy osvaja srca mladih in starih.