Bonne Maman

Iščete kaj zelo posebnega?

Recepti

Ricotta krofi z jagodno marmelado

V skledi zmešajte ricotto z jajci. Dodajte meto, pomarančno lupinico in vanilijo. V drugi posodi zmešamo moko, pecilni prašek, sladkor in ščepec soli. Suhe sestavine vmešajte v jajčno meša…

Skutine palačinke z makom in breskovim kompotom

Za palačinke zmešajte skuto, jajca, mleko, limonino lupino, med in vanilijo, v gladko maso. Moko zmešajte z makom, pecilnim praškom in soljo, nato vmešajte v mešanico s skuto.

Tortice s karamelno kremo

Pladenj za mafine (za 24 mafinov) najprej namažite z malo masla. Za mandljevo osnovo zmešajte vse sestavine za testo in zamesite v gladko testo. Testo razvaljamo na rahlo

Rulada s kostanjevo kremo

Pečico segrejte na vroč zrak na 200 ° C. Pekač obložimo s peki papirjem. Ločite jajca za biskvitno rulado. Rumenjake zmešajte s 100 g sladkorja do kreme. Vmešajte mineraln0 v…

Sladka hrustljava zvezda z marmelado in kostanjevo kremo

Za testo hladno maslo narežemo na koščke in z drugimi sestavinami zamesimo v gladko testo Testo oblikujte v kroglico, nato ga razvaljajte v majhen pravokotnik (približno 25×…

Torta s polento in pomarančami

Operite pomaranče in limono, jih dajte v ponev in pokrijte z vodo. Na vodo dajte košček pergamentnega papirja, da bo sadje ostalo pod vodno gladino. Kuhamo 30 minut na zmernem ognju. …

Mascarpone cheesecake s figovo marmelado

Za testo narežemo mrzlo maslo na koščke in zgnetemo z moko, soljo, cimetom in sladkorjem (idealno s kuhalnico). Na koncu dodajte vodo in na kratko pregnetemo, da nastane gladko testo.…

Izdelki

Karamela z morsko soljo

Bonne Maman je svojo izvrstno karamelno kremo dopolnila z dodatkom morske soli iz Bretanije, pri čemer jim je s pomočjo edinstvene priprave uspelo pridobiit nepremerljivo konsistenco.

Majhne pite z malinovim nadevom

Zapeljiv, neprimerljiv užitek. Majhne pite Bonne Maman so proizvedene v Franciji in ne vsebujejo barvil, konzervansov ali dodatkov.

DIY

Jesenska laterna

Najprej snemite pokrov kozarca za marmelado in vrvico večkrat ovijte okoli roba kozarca. Če želite zagotoviti, da je nit dobro pritrjena, lahko konca niti pritrdite s pištolo za vroče lepljenj…