za biskvit:
za kremo:
za okrasitev:
Za biskvit vsaj 5 minut penasto stepajte sladkor in jajca, vmešajte moko in na koncu na hitro vmešajte olje. Biskvit razporedimo po pekaču in pečemo na 180°C cca 10-15 minut do zlato rjave barve.
Skuhamo puding za kremo in pustimo, da se popolnoma ohladi. Pretlačite 1 banano in stepite stepeno smetano. Puding, banano in stepeno smetano zmešamo skupaj in nadevamo v cevno vrečko.
Banane olupimo in narežemo na približno 1 cm debele rezine.
Vzemite kozarce po svoji izbiri in jih položite v plastieh: 1 plast biskvita, 1 plast kremne kreme, 1 plast banan in plast Bonne Maman lešnikove kreme s kakavom. Ponavljajte, dokler kozarec ni poln.
Na koncu okrasite s čokoladnimi kroglicami in bananami po želji.
Recept: die Nascherei