Maslo skupaj z nasekljano čokolado stopimo v loncu na nizki temperaturi. Med topljenjem redno mešamo, dokler ne dobimo gladke mase.
V mešalni posodi stepemo 4 jajca in dodamo sladkor. Močno stepamo, dokler masa ne postane svetla in penasta.
Vmešamo stopljeno mešanico čokolade in masla, nato dodamo moko. Vse dobro premešamo, da dobimo enotno testo.
Majhne modelčke namažemo z maslom in posujemo z moko. Modelčke napolnimo do treh četrtin s testom.
Na sredino vsakega modelčka dodamo velikodušno čajno žličko namaza Bonne Maman lešnik s kakavom.
Pečemo v predhodno ogreti pečici na 180 °C približno 10 minut.
Po 10 minutah preverimo, ali je pečeno: površina mora biti čvrsta, notranjost pa še mehka (nož mora biti rahlo vlažen, ko ga izvlečemo). Po potrebi pečemo še dodatne 2–3 minute.