- Za testo zmešajte skupaj vse sestavine in jih zgnetite v testo (to najraje naredim s kavljem za gnetenje v kuhinjskem robotu).
- Pečico segrejte na 160 stopinj vročega zraka. Pekač obložite s peki papirjem.
- Iz testa oblikujte majhne kroglice. Razporedite jih po pekaču. S prstom naredite na sredini vdolbinico (ta naj bo lepo globoka, da bo dovolj prostora za nadev).
- Nato pecite v pečici približno 10–12 minut (ne zapecite preveč temno).
- Ko so piškoti spečeni, jih vzemite iz pečice in pustite, da se ohladijo.
- Zdaj napolnite majhno običajno vrečko (kateri odrežete konico) ali vrečko za dekoriranje (s tankim nastavkom) karamelno kremo in z njo napolnite vdolbinice. Pustite, da se nadev posuši.
Obilo zabave in dober tek!
Recept: Lena Fuchs, meinleckeresleben.com