Bonne Maman

Iščete kaj zelo posebnega?

Naredi sam

Individualizirajte svoje kreacije!

Individualizirajte svoje kreacije!

Potrebni materiali

Kozarci marmelade Bonne Maman
Posebna barva za steklo
Mehka krtača za lase ali majhna goba
Razne papirnate brisače za lepljenje
Lepilo za prtičke
Blago
Različni trakovi
Škarje

Čas izdelave: 25 minut
Primerno za otroke (potrebna je posebna previdnost pri delu s škarjami.)

priročnik

Najprej temeljito operite kozarce. Preden začnete slikati, na papirnato brisačo skicirajte želeni motiv. Nato pripravite barvo in brisačko pobarvajte z izbranim motivom.Ko se barva posuši, lahko obrežete brisačko in nežno odstranite vrhnji sloj brisačke. Nato na steklo nanesite tanko plast lepila in nanj nalepite izrezan motiv. Takoj zatem na motiv nanesite plast lepila za prtičke, da ga pritrdite.
Za prekritje pokrova z blagom, izrežite okrogel kos blaga s premerom 6 cm za 30 g, premerom 7 cm za 50 g in premerom 12 cm za 210 g. Ne pozabite pustiti dovolj prostora na robu, da lahko brisačko položite čez rob pokrova. Na koncu zavežite brisačko tik pod pokrovom z vrvico, trakom ali rafijo in kozarec personalizirajte po želji.
Ne glede na to, ali so polni ali prazni, lahko kozarce Bonne Maman prilagodite individualno. Kaj je lepšega kot nekomu, ki ga imate radi, podariti nekaj, v kar ste vložili veliko časa? Naj bo to risba na steklu, kolaži z motivi, majhni okraski ali napisi … Naj vaša ustvarjalnost teče prosto, da bodo kozarci od zunaj videti tako lepi kot je bila okusna njihova vsebina.
To je lahko priložnost za umetniški projekt z otroki ali skupni trenutek s prijatelji. In ko bo vaš kozarec tako lep, kot ste si ga zamislili, ga lahko uporabite za različne namene! Zakaj ga ne bi napolnili z domačo marmelado ali sadjem, vloženim v alkohol in ga podarili? Ali pa samo naredite prostor za shranjevanje majhnih predmetov, nakita ali lasnih dodatkov? Ali pa morda naredite skrinjo z zakladom ali hranilnik za otroke? Prav tako so lahko čudovite laterne, ki bodo vaše mize preplavili v sijočih barvah!