Bonne Maman

Iščete kaj zelo posebnega?

Naredi sam

Čopič, pripravljeni, zdaj!

Čopič, pripravljeni, zdaj!

Potrebni materiali

Kozarci marmelade Bonne Maman
Čopiči, svinčniki, barvice in vse druge potrebščine za ustvarjanje.

Čas izdelave: 5 minut

priročnik

Ste naveličani tistih nadležnih poletnih dni, ko vreme ni lepo in ne veste, kaj bi počeli? Izkoristite čas in pustite prosto pot vaši ustvarjalnosti. Poiščite vse svoje barve in naj vas vodi roka. Povabite lahko tudi vso družino in mlajše motivirate s poletnim likovnim izzivom. Kozarci Bonne Maman so pri tem popolni za shranjevanje in organizacijo čopičev, svinčnikov, barvic in vseh potrebščin za ustvarjanje.

Zabavno je lahko tudi barvanje notranjosti kozarcev za konzerviranje in vam omogoča, da okrasite celotno območje za ustvarjanje z barvno shemo.
Vzemite majhno tubo akrilne barve – na voljo v trgovinah za umetniško in ročno ustvarjanje – in previdno nalijte barvo v diagonalnem položaju (primerljivo z nalivanjem šampanjca) v kozarec marmelade. Pazite, da barvo enakomerno razporedite po robu kozarca za popoln rezultat. Zdaj pa je treba samo še počakati, da se barva posuši.

Ko se barva popolnoma posuši, lahko vsemu dodate osebni pridih tako, da kozarec ovijete s kosom preje za naraven videz ali morda zavežete pentljo in nalepite nalepke.

Če risanje ali prostoročno slikanje še ni znotraj vaše cone udobja, enostavno sledite alternativni umetniški norosti – pobarvanke za odrasle. S številnimi pobarvankami, ki jih ponuja trg, vam ne bo dolgčas. Ta novi nostalgični trend ne nudi le zaposlitve v deževnih poletnih dneh, temveč je idealen tudi za lajšanje stresa in izražanje ustvarjalnosti na edinstven način, ne da bi se vam bilo treba kdaj za to učiti risati.